#reklame

Legg oss til

For to uker siden lanserte vi #snaplioket på snapchat og instagram.

Vi er åtte driftige damer som ville prøve noe nytt etter å ha blogget i åresvis. Snapkanalen vår handler om alt bokrelatert og vi skifter snapliotekar hver dag. (I morgen er det min tur #egenpromotering). Hittil har vi snappet om det vi leser akkurat nå, verdenslitteratur, bildebøker, bokshopping, våre favoritter og delt mange bilder av bokhyller.

Hvem er vi? Signe, Silje S, Ann Helen, Siljeblomst, Bjørg, Elisabeth og meg.

Følg oss!


One thought on “#reklame

  1. Følger nøye med på Snaplioteket og syns det er superfint! Dere er så flinke og jeg liker spesielt at dere er så forskjellige. Bildebøkergjennomgangene som har vært er supre, og selv om jeg hadde jobbet mye med Sinna Mann før så ble jeg så inspirert at jeg sporenstreks tok med meg masse Gro Dahle bøker til kontoret mitt og de skal jobbes med sammen med elever. Super idé og hurra for nye formidlingsmetoder.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s