hva?!

Jeg har endelig fått fingeren ut av rævva og kommet meg på biblioteket og skaffet meg lånekort. Circa ti år etter mitt siste (som ble borte med lommeboka etter en fuktig kveld på byen). Tror somlinga kan være knyttet til traumer av å bli sjekket opp på biblioteket i Trondheim hver gang jeg var der. Der burde det ha hengt plakater med Pick up books, not girls. Uansett, jeg har allerede registrert meg på eBokBib. Planen er seff å lese så mange norske 2014 bøker at jeg kan nominere til Bokbloggerprisen.

Hva skal jeg lese????

Takk for tips. Betyr dette at jeg skal blogge mer på norsk? Who knows, who cares?

5 thoughts on “hva?!

 1. Forrige gang jeg var på biblioteket gjorde jeg alt jeg kunne for å bli sjekket opp (tok av meg høretelefonene (øretelefonene? øreproppene? musikkformidlerene?)), uten at det fungerte… Kan dermed konkludere med at bibliotekslandskapet har endret seg drastisk i løpet av de ti siste årene, og at du er helt trygg.

  Like

 2. (Endret seg drastisk de siste 30årene vil jeg påstå.)

  Start med Ida Hegazi Høyer. Alle hennes tre bøker ligger på ebokbib. Jeg har nå lest 2,5 og alle er veldig veldig gode.Very very.

  Like

 3. Hehe, nå har jeg jo ingen grunn til å ikke bli sjekka opp. Så da bør jeg jo begynne å gå igjen. Problemet er vel at jeg har blitt en bokhoarder, og har mer enn nok bøker hjemme. Ingen boktips?

  Like

 4. Til norske 2014bøker? Dessverre. Har ikke lest en eneste så langt, og burde vel begynne snart – hvis jeg skal beholde retten til å engasjere meg i priseutdelingen.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s